Condiţii legale

Responsabil pentru conţinut

IAMSAT muntenia S.A.

Piata Presei Libere nr. 3-5, City Gate – South Tower, etaj 4

Bucuresti, sector 1, cod postal 013702

 

Contact

(+4031) 228 71 00

office(at)iamsat.ro

 

Nr. de ordine in Registrul Comertului
J40/16340/1993

 

CUI (VAT Number)
4195703  

 

© Copyright
Toate drepturile rezervate. Textele, imaginile, graficele, sunetele, animațiile și materialele video, precum și dispunerea lor pe paginile de Internet IAMSAT muntenia se supun legii protecției drepturilor de autor și altor legi de protecție. Conținutul acestei pagini de Internet nu poate fi, în scopuri comerciale, copiat, distribuit, modificat sau pus la dispoziția terților. Anumite pagini de Internet Bosch conțin și imagini care se supun copyright-ului terților.

 

Lista de mărci
Dacă nu s-a specificat altfel, mărcile de pe paginile IAMSAT muntenia sunt protejate de legile privind proprietatea intelectuală. Acest lucru este valabil în special pentru mărcile, plăcuțele cu nume, logurile și emblemele IAMSAT muntenia. Mărcile utilizate pe paginile noastre și elementele grafice sunt proprietate intelectuală a IAMSAT muntenia.

 

Corectitudinea datelor

Această pagină a fost realizată cu cea mai mare grijă cu putință. Totuși, nu se poate garanta lipsa oricărei greșeli sau imprecizii a informațiilor. Este exclusă orice responsabilitate, directă sau indirectă, ca urmare a utilizării acestei pagini, în măsura în care nu este vorba de neglijență majoră din partea IAMSAT muntenia.

 

Licențe
Proprietatea intelectuală de pe paginile IAMSAT muntenia precum patentele, mărcile și drepturile de autor sunt protejate. Prin acest website nu se acordă dreptul asupra utilizării proprietății intelectuale a IAMSAT muntenia sau a terților.